• Geen verzendkosten in Nederland en België
  • info@sjochfotografie.nl
  • Onze plaat, op groot formaat
  • Geen verzendkosten in Nederland en België
  • info@sjochfotografie.nl
  • Onze plaat, op groot formaat

Over Sjoch Fotografie

Even voorstellen...

Mijn naam is Cees Visser.

Fotograferen en creatief bezig zijn heeft altijd in mijn bloed gezeten. Dit kwam pas in mijn 30ste jaren tot zijn recht en ben ik gaan fotograferen. Van natuur, tot gebouwen van abstract naar straatfotografie. Mede dankzij mijn vader die zelf semi-professioneel fotograaf is en erg dol was op het wilde dier de ree, heb ik een goede basis weten te leggen. Mijn of eigenlijk onze interpretatie van een foto is voor ons al een heel mooi doel, maar als daaruit ook tot verkoop over gaat is een bestempeling van ons werk. Dat is gewoon een heel fijn gevoel.

Mijn naam is Jannie Visser.

In mijn jeugd speelde fotografie nog niet een grote rol. Mijn vader had een compact camera en als we op vakantie waren mocht ik foto's maken. Nadat ik Cees heb ontmoet begon het fotograferen echt te leven. Het gevoel wat je krijgt wanneer een foto gelukt is is onbeschrijfelijk. Ik vind het heerlijk om de natuur in te trekken, vogels te spotten en vervolgens een goede foto te maken. Ook vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld een scene in elkaar zetten en dat fotograferen zoals je het van te voren voor ogen had.

Sjoch Fotografie

Sjoch Fotografie is in 2020 tot stand gekomen, we zijn aan huis begonnen en daarna met lokaal verkoop van onze doeken en ansichtkaarten. Het is altijd een droom geweest om onze foto's te delen, het is onwijs leuk wanneer je je eigen foto terug ziet in iemands woonkamer of tuin. We wonen in een bos- en waterrijk gebied wat ons de gelegenheid geeft om de schoonheid van de natuur te delen met anderen. Hoewel we onze eigen foto's aanbieden kunnen wij ook jouw wens fotograferen of eigen foto's (eventueel bewerken) afdrukken.

Veel kijk en koop-plezier hier in onze webwinkel. Mocht je vragen, maatwerk en/of het materiaal eens fysiek bekijken, neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.