• Geen verzendkosten in Nederland en België
  • info@sjochfotografie.nl
  • Onze plaat, op groot formaat
  • Geen verzendkosten in Nederland en België
  • info@sjochfotografie.nl
  • Onze plaat, op groot formaat

Ruilen & Retourneren

Het is voor ons erg belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop. Voldoet het product niet aan je verwachtingen dan kun je deze retourneren. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd en kun je gebruik maken van het herroepingsrecht om zonder opgaaf van reden het product terug te sturen. Die periode gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Na het doorgeven van de retour, heb je nog 14 dagen de tijd om je producten retour te sturen. Onderaan vind je de pagina Herroepingsrecht daar staat het model formulier ontbinding/herroeping.

Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd worden. De retourkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Meer informatie vind je in de Algemene Voorwaarden. Nadat de aanvraag voor retour bevestigd is door ons kun je je product terugsturen naar dit adres:

Sjoch Fotografie, Dammenseweg 45, 8723CM Koudum


Wat te doen bij schade bij levering?

Ondanks de goede zorg van het verpakken en verzenden kan het voorkomen dat je het product beschadigd ontvangt. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend. Om je klacht zo goed mogelijk af te handelen, vragen wij om zo spoedig mogelijk foto's van de beschadiging en het gehele product te maken en naar ons te mailen. Deze informatie kan je sturen naar info@sjochfotografie.nl o.v.v. jouw bestelnummer. Wij zorgen dan z.s.m. dat je een vervangend product ontvangt.